Monitorovanie výrobného procesu pomocou exponenciálneho vyrovnávania - Rublíková, Eva
Využitie modelov exponenciálneho vyrovnávania v praxi. Exponenciálne kĺzavé priemery. Intervaly spoľahlivosti chýb prognóz. Regulačný diagram modelu EWMA. Aplikácia EWMA regulačného diagramu pomocou Statgraphics Plus.