[ Aplikovaná poistná štatistika ] - Sodomová, Eva
Recenzia na publikáciu V. Pacákovej: Aplikovaná poistná štatistika. Aplikácia štatistiky v poistných vedách a poistnej praxi. Charakteristika jednotlivých kapitol. Publikácia je predovšetkým vysokoškolskou učebnicou, ale môžu ju využiť aj odborníci z poistnej praxe.