Typológia manažérov II: Od experta k vodcovi - Burger, Ivan
Vnútorné presvedčenia manažérov. Premena jedného svetonázoru manažéra na iný, vyšší. Rozdelenie frekvencie manažérskych presvedčení. Manažérske presvedčenie - Expert. Od Experta k Dosahovačovi. Od Dosahovača k Politikovi. Prerod na Vizionára. Vyladenie manažérskeho tímu.