Teorie a praxe podnikání v dopravě - Eisler, Jan
Krátka charakteristika dopravného systému. Predpoklady vývoja dopytu osobnej a nákladnej prepravy. Určenie úrovne dopravnej obsluhy územia. Naznačenie vytvorenia metódy fungovania dopravy na harmonizovaných podmienkach na prepravnom trhu a vytvorenie možnosti racionálneho fungovania dopravy na území Českej republiky.