Novelizácia zákona o dani z príjmov - Piršelová, Dagmar
Dňa 23. júna 2005 bol schválený zákon č. 314/2005 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Zmeny sa týkajú najmä troch oblastí: upresnenia čo sa považuje za podiel na zisku vyplácaný po zdanení, ktorý nie je predmetom dane z príjmov, zvýšenia daňového bonusu a základu dane závislých osôb.