Právna úprava ochrany osobných údajov po novele - Gregušová, Daniela
Ochrana osobných údajov v podmienkach SR vychádza z Čl.19 ods.3 Ústavy SR. Zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 1. septembra 2002 prešiel zmenami, predovšetkým prijatím zákona č. 90/2005 Z.z., ktorý nadobudol účinnosť dňom 1. mája 2005.