K niektorým otázkam medzinárodnej úpravy používania finančných nástrojov pri podpore vývozu - Csabay, Marek
Pôsobnosť a úlohy Bernskej únie, poistenie exportných úverov, podmienky poistného krytia, princípy a pravidlá stanovené Dohodou o smerniciach pre oficiálne podporované vývozné úvery (=Konsenzus OECD=The Arrangement on Guidelines for Officially Supported Export Credits), rozdiely v oblasti financovaní exportu medzi Bernskou úniou a OECD, podpora exportu v EÚ.