Každý kus mäsa bude mať svoju identitu - Sommer, Alexander
Prírastok svetovej populácie sa perspektívne zníži na približne 1,1 perc. ročne, čo znamaná, že v roku 2030 bude na zemi žiť okolo 8,3 miliardy ľudí. Zároveň sa predpokladá, že poklesne aj nárast požiadaviek na poľnohospodárske produkty. Podiel rozvojových krajín na celkovej svetovej produkcii mäsa. Produkčné charakteristiky. Revolúcia vo výrobe potravín. Nový produkčný systém pre potraviny. Zavádzanie najmodernejšej techniky.