Procesný manažment v praxi významných firiem - Kuzmišin, Peter
Teoreticko-metodické východiská a prístupy k procesnému manažmentu. Projekt procesne orientovanej organizácie (orientácia na zákazníka). Skúsenosti s procesným manažmentom v praxi vybraných svetových firiem.