Finančný lízing v SR a podľa medzinárodných účtovných štandardov - Lacová, Ľudmila
Charakteristika finančného lízingu v SR. Cena lízingu. Preddavok (akontácia). Odpisovanie predmetu lízingu. Lízing z hľadiska medzinárodných účtovných štandardov IAS 17. Rozdiely v legislatívnej úprave účtovania lízingu v SR oproti IAS.