Pripravenosť malých a stredných podnikov v SR na vstup do Európskej únie - Lesáková, Ľubica
Pripravenosť malých a stredných podnikov v SR na vstup do Európskej únie. Aktivity na podposru a prípravu integrácie MaSP v SR do EÚ.