Značkám by pomohla kampaň - Košťál, Daniel
O postavení značkových výrobkov na slovenskom trhu a vzťahu zákazníka a obchodníka k nim. Cena - najdôležitejšie kritérium pri nakupovaní. Budúcnosť značkových výrobkov na Slovensku. V budúcnosti rast prítomnosti privátnych značiek, tieto však neohrozia značkové výrobky. Lojalita k značkovým výrobkom na Slovensku.