Zmena podnikovej kultúry - Farárik, Peter
Rozvojové vízie Závodu SNP v Žiari nad Hronom. Spoločnosť holdingového typu s nosným programom finalizácie surového hliníka do hotových výrobkov. Úspešný priebeh reštrukturalizácie podniku. Finančne stabilná spoločnosť. Automobilový priemysel ako perspektívny partner spoločnosti. Zásadné zmeny v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Ekologický záväzok spoločnosti - vyriešenie problému kalové pole.