Current situation of demand for organic products in the Czech Republic - Živělová, Iva
Analýza záujmu spotrebiteľov v Česku po ekologických produktoch. Záujem je odvodený z dotazníkového prieskumu, ktorý zahrňoval ako priamych spotrebiteľov, tak aj obchodníkov s biopotravinami. Sortiment požadovaných produktov.