Analysis of current situation in sales of selected organic products in the Czech Republic - Jánský, Jaroslav
Analýza súčasného stavu odbytu vybraných bioproduktov v podmienkach Českej republiky, zameraná na štruktúru rastlinných a živočíšnych výrobkov, predané množstvo, ceny produktov, podmienky odbytu, najčastejšie distribučné cesty a pod. Ekologické produkty sú pre účely tejto analýzy rozdelené na produkty prechádzajúce od výrobcu ku konečnému spotrebiteľovi cez predajcu a na výrobky prechádzajúce ku konečnému spotrebiteľovi cez spracovateľa a predajcu.