Výkonnost replikace digitálních opcí při neúplném modelu - Tichý, Tomáš
Overovanie výkonnosti jednoduchej dynamickej a statickej replikácie digitálnych opcií pri diskrétnom obchodovaní a stochastickej volatilite alebo odlišnom charaktere podkladového procesu. Digitálne opcie a ich ocenenie. Základné typy digitálnych opcií. Replikácie digitálnych opcií. Stochastické procesy a ich modelovanie.