Medzinárodné zdanenie príjmov - Brnová, Miroslava
Vznik daňovej povinnosti. Medzinárodné a vnútroštátne dvojité zdanenie a jeho riešenie. Význam Modelovej zmluvy OECD a jej originálne znenie. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia medzi Slovenskom a ďalšími štátmi.