Význam exaktných nástrojov pre manažment stavebnej firmy - Mesároš, František
Operácie, ktoré sú potrebné uskutočniť prei realizácii stavby. Využívanie informácií pre rozhodovanie v súčasných podmienkach stavebných firiem na Slovensku. Úlohy technickej prípravy výroby v stavebnej firme. Využitie nástrojov Cnontrolling, Koral a Microsoft Project, ktoré riešia špecifiká využívania sieťových grafov a sledovanie čerpania nákladov v procese realizácie stavby. Softvérové nástroje a ich stručná charakteristika.