Podpora predaja ako fenomén súčasného slovenského trhu - Mesárošová, Margita
Vybrané teoretické poznatky z podpory predaja. Význam a teoretické chápanie podpory predaja. Efekt podpory predaja pre spotrebu. Skúmanie efektivity podpory predaja. Sonda v podmienkach slovenského trhu. Výsledky naznačujú, že je vhodné venovať prostriedky a úsilie tomuto prvku komunikačného mixu.