Analýza návštevnosti kúpeľného podniku - SLK Trenčianske Teplice, a.s. - Mišúnová, Ema
Akciová spoločnosť Slovenské liečebné kúpele Trenčianske Teplice. Analýza návštevnosti kúpeľov Trenčianske Teplice. Počet a štruktúra prijatých pacientov v r. 2000. Podiel zahraničnej klientely podľa krajiny pôvodu.