Slovensko - rok 2004 - Paulík, Tibor
Rámec hospodárskej politiky Slovenska v roku 2004. Ciele konvergenčného programu. Podnikateľské prostredie. Politika trhu práce a sociálna politika. Privatizácia. Hospodárske a sociálne reformy.