Podceňovanie významu štátnych tradícií - Weiss, Peter
Sila štátu závislá od tradícií. Oficiálne štátne sviatky ako dôležité formálno-právne a politické vyjadrenie tradícií. Platnosť zákona o štátnych sviatkoch, pamätných dňoch a dňoch pracovného pokoja na Slovensku. Prístup reprezentatov štátu a politických strán k štátnym sviatkom.