Parciálna novela zákona o sociálnom fonde - Višňovský, Viliam
O novele zákona č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde - zákone č. 313/2005 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť 1. 9. 2005. Novelou zákona sa zvyšuje limit maximálnej výšky priemerného zárobku zamestnanca, aby zamestnancovi vznikol právny nárok na príspevok na dopravu zo sociálneho fondu.. Nový limit je viazaný na dvojnásobok výšky životného minima pre jednu plnoletú fyzickú osobu, takže výška tohto limitu sa bude každoročne meniť so zmenou výšky životného minima. Dosah novely zákona.