Athéna klope na dvere samosprávy
Príprava programu vzdelávania volených funkcionárov a zamestnancov samosprávy. Snem Združenia miest a obcí Slovenska (máj 2005) schválil koncepciu vzdelávania samosprávy. Snaha o zvýšenie odbornej a kvalifikačnej úrovne zamestnancov samosprávy. Problémy a úskalia. Alternatívy vzdelávania.