Štrukturálne aspekty merania a hodnotenia výkonnosti podnikových procesov - Závadský, Ján
Procesná orientácia podniku ako východisko efektívneho riadenia výkonnosti podnikových procesov. Priame hodnotenie výkonnosti podnikových procesov. Nepriame hodnotenie výkonnosti podnikových procesov. Hodnotenie výkonnosti podnikových procesov finančnými ukazovateľmi. Hodnotenie výkonnosti podnikových procesov controllingom. Atribúty merania a hodnotenia výkonnosti podnikových procesov.