Porovnanie produktov životného poistenia - Dohnal, Vladimír
Porovnanie produktov životných poisťovní na Slovensku v oblasti kapitálového, investičného a dôchodkového poistenia. Porovnávané kategórie. Najlepší produkt kapitálového a dôchodkového životného poistenia ponúka poisťovňa Kontinuita. Najlepší produkt investičného životného poistenia v súčasnosti ponúka poisťovňa Union.