Dohľad nad poisťovacími maklérmi a agentmi - Šimurdová, Stanislava
Dohľad nad činnosťou poisťovacieho makléra a poisťovacieho agenda de lege lata, podľa súčasného právneho stavu. Dohľad na diaľku, dohľad na mieste, sankcie.