Moderní formy direct marketingu - Palátová, Dagmar
Medzi moderné formy direct marketingových nástrojov patria predovšetkým nástroje úzko späté s prostredím Internetu a svetom komunikačných technológií. Medzi nové formy, ktoré sa rýchlo presadzujú, zaraďuje sa tiež e-mail, reklamné bannery, www stránky, FAQ sekcie, diskusné fóra a konferencie, www formuláre, interaktívne komunikačné systémy, vernostné programy a telemarketing s využitím mobilých telefónov.