Úloha slovenského manažéra po vstupe SR do EÚ - Nováčková, Daniela
Analýza prostredia, ktoré ovplyvňuje slovenského manažéra, a tým aj jeho podnikateľské aktivity a stratégiu. Príčiny zmeny právneho prostredia, Európska dohoda o pridružení. Pripravenosť slovenského manažéra na pôsobenie v podmienkach vnútorného trhu EÚ, determinujúce faktory. Manažér v multikultúrnom prostredí. Slovenský manažér a jeho úloha pri realizácii podnikateľských aktivít v rámci EÚ. Lisabonská stratégia a slovenský manažér. Sieť SOLVIT na riešenie problémov týkajúcich sa porušenia pravidiel vnútorného trhu EÚ orgánmi verejnej správy.