Správa o poskytnutej štátnej pomoci v Slovenskej republike za rok 2004
Faktografický prehľad o poskytnutej štátnej pomoci v SR za rok 2004 podľa zákona č. 231/1999 Z.z. o štátnej pomoci v znení neskorších predpisov. Vývoj poskytnutej štátnej pomoci za obdobie rokov 2000 až 2004. Poskytnutá štátna pomoc podľa kategórií a podľa účelov pomoci.V správe je premietnutá aj výška štátnej pomoci za obdobie od 1. 5. 2004 do 31. 12 2004 poskytnutá pre oblasť pôdohospodárstva.