Zákon č. 315/2005 Z.z. z 29. júna 2005...
Zákon č. 315/2005 Z.z. z 29. júna 2005, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 512/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a Dôvodová správa k tomuto zákonu.