Zákon č. 314/2005 Z.z. z 23. júna 2005 ...
Zákon č. 314/2005 Z.z. z 23. júna 2005, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov a Dôvodová správa k novelizácii zákona o dani z príjmov.