Pokus o redefinici managementu - Lebeda, Petr
Rôzne spôsoby riadenia na základe rôznych definícií manažmentu. "Lekárnický prístup" v manažmente. Rôzne pohľady na manažment. Manažment ako ucelený proces smerujúci ku konkrétnemu výsledku.