Vedenie ľudí závisí od situácie - Adamková, Hana, 1969-
Aký je najúčinnejší prístup vedenia zamestnancov. Kombinácia prístupov vedenia. Pracovná a psychologická zrelosť zamestnancov. Štyri základné štýly vedenia zamestnancov - prikazovanie, koučovanie, podporovanie, delegovanie. Schopnosť odhadnúť situáciu.