Zabudnutá dôvera ? - Dobrucká, Diana
V júni sa v Istanbule uskutočnil Svetový kongres Medzinárodne Public relations Asociácie na tému: Komunikácia: Udržateľná cesta k dôvere. Kríza dôvery u nás i v EÚ. Niekoľko rád obchodným spoločnostiam, konzultantom PR a médiám, ako si získať dôveru verejnosti.