Poznatkovo intenzívne služby a poznatová ekonomika v malých ekonomikách Európskej únie - Baláž, Vladimír
Vzťah poznatkovo intenzívnych služieb (Knowledge intensive business services - KIBS) a poznatkovej ekonomiky. Trendy rozvoja poznatkovo intenzívnych služieb v krajinách Európskej únie. Faktory poznatkovej ekonomiky. Ekonomická analýza a perspektívy rozvoja poznatkovo intenzívnych služieb a poznatkovej ekonomiky.