Mediálne trendy v Európe - Doktor, Vladislav
Mediálna mapa Európy sa mení rýchlejšie ako v minulosti a stáva sa viac rozdrobenou. Mediamix vo vybraných krajinách Európy. Najefektívnejšie médiá v Európe. Prieskum o najbilžších očakávaniach v tejto oblasti sa realizoval v 14 krajinách Európy. Výhľady rastu peňazí investovaných do marketingovej komunikácie v strednej, východnej a západnej Európe. Najväčší zadávatelia online reklamy sú firmy zo západnej Európy.