Komparatívne výhody Košického kraja, prínos pre rozvoj Karpatského euroregiónu - Pétrová, Rozália
Pojmom euroregión sa označuje geograficky ohraničené územie pozostávajúce z dvoch alebo viacerých území patriacich štátom, ktoré sa zaviazali v prospech rozvoja pohraničných obalstí zladiť svoje aktivity. Územné členenie Karpatského euroregiónu. Ciele, úlohy, a váznam Karpatského euroregiónu. Komparatívne výhody Košického kraja.