Súčasné prístupy teórie a praxe reinžinieringu na Slovensku - Vavrinčík, Pavel
Pojem reinžiniering. Vznik koncepcie podnikového reinžinieringu. Filozofia reinžinieringu. Súčasné prístupy teórie reinžinieringu na Slovensku. Praktické realizácie reinžinieringu v SR. Problematika financovania reinžinieringu a podnikovej kultúry.