Marketing ako nástroj podpory regionálneho rozvoja v SR - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata a východiská marketingu ako nástroja regionálneho rozvoja. Marketing ako integrálna súčasť koncepcií rozvoja územia. Marketingové aspekty rozvoja miest a obcí. Priemyselné parky ako produkt regionálneho marketingu.