Formulácia a riešenie Keynesovho makroekonomického modelu - Jurga, Rastislav
Návrh a riešenie keynesovského makroekonomického modelu. Určenie dôchodku - trh výrobkov a peňazí. Trh práce. Analýza dopadu zvýšenej ponuky peňazí na premenné modelu. Nezamestnanosť.