[Marketing myšlienok] - Korčmároš, Ján
Recenzia na publikáciu prof. Tumu: Marketing myšlienok. Kniha je zameraná na problematiku marketingu v aplikačnej rovine myšlienkových procesov a ich využitia v oblasti tvorby duchovných hodnôt. Publikácia pozostáva z ôsmich kapitol a je určená nielen vysokoškolským študentom ekonomických a ďalších disciplín ale aj širokej odbornej verejnosti z praxe.