Personálny controlling - Meňovský, Igor
Kontroling ako moderný nástroj manažérskeho riadenia. Problémy s implementáciou kontrolingu v podnikovej praxi. Kvantitatívne a kvalitatívne ukazovatele personálneho kontrolingu. Kontrolingový informačný systém.