Podarí sa mäkké pristátie ? - Baláž, Vladimír
Na svetových trhoch nehnuteľností hrozí kolaps. Ceny nehnuteľností akoby nemali limit. Boom je ťahaný špekuláciou. Pokles cien nehnuteľností sa prejaví v poklese ekonomickej aktivity.