Katastrofy a pojištěné škody z katastrof v roce 2004
Vývoj počtu katastrofických udalostí v rokoch 1970 až 2004. Najväčšie poistené škody z katastrof v období rokov 1980-2004 a v roku 2004. Katastrofy podľa regiónov v roku 2004. Poistené škody z katastrof v rokoch 1970 až 2004 v mld. USD.