KEYMARK - európska značka kvality - Špačková, Anna
Jednotný európsky trh a slobodný pohyb tovaru. Povinné označenie CE tých produktov, ktoré sú predmetom smerníc Európskej únie. Značka zhody s európskymi normami: KEYMARK. Kto udeľuje KEYMARK. Aký úžitok má výrobca z tejto značky. Čo znamená KEYMARK pre spotrebiteľa. Certifikačný orgán a udeľovanie práva na používanie značky KEYMARK.