Sociálna stratifikácia a typológia zákazníka z hľadiska psychológie - Šulek, Milan
Projekty typológie zákazníkov. Sociálna stratifikácia. Problematika poznania psychiky jednotlivých členov cieľových skupín, poznania ich osobnosti, štruktúry motivácie a ďalších elementov psychických procesov.