Management na prahu 21. století - Truneček, Jan
Trendy systémov riadenia podniku v znalostnej spoločnosti. Funkčný a procesný koncept riadenia kontra znalostný. Model označovaný skratkou ZPZ , pretože kladie dôraz na riadenie znalostí, využíva procesnú filozofiu a je orientovaný na zákazníka.Znalostný podnik a jeho fungovanie. Pojem integrovaný manažment. Filozofia funkčného riadenia.