Tím Six Sigma SLCP - Cajchanová, Oľga
Pracovný tím podnázvom Tím Six Sigma tvoria interní a externí pracovníci Slovenského centra produktivity, zaoberajúci sa problematikou manažérstva kvality. Aktivíty Tímu Six Sigma. Príprava pracovníkov v programe Six Sigma. Úlohy a zodpovednosti v hierarchii Six Sigma. Kritériá pre výber projektov Six Sigma.