Medzinárodné humanitárne právo v súčasnosti - Babušíková, Zuzana
Medzinárodné humanitárne právo ako súčasť medzinárodného práva a jeho význam. Vývoj humanitárneho práva. Medzinárodné humanitárne právo a ochrana ľudských práv.